
גריל 4 מבערים
הגריל בעל 4 מבערים K1000HS ומעל 2500 ס"מ של משטח צלייה
עם משטחים מתחלפים עבור סוגי בשר שונים
עוצמה מדהימה של כ-75,000 BTU וטמפרטורה של עד 1000 מעלות
חובבי הצלייה יאהבו מאוד את הגריל הזה:
לא רק שהוא קל ונוח, העיצוב שלו מאפשר למעשה לפזר במגירה שכבה אחת בלבד של פחמים – ועדיין לקבל תוצאות מצוינות
תוכלו לצלות על גז כמו בכל גריל גז אחר, או למלא את הגריל בעצים/ פחמים.
במקום להשתמש במצית או בנוזל הצתה, תוכלו פשוט להדליק את המבערים – והפחמים יוצתו במהירות מלמטה.
הצלייה על “אש חיה” יוצרת בשר טעים יותר ומביאה עמה מידה של אותנטיות.
הצלייה על גריל גז היא כמובן מהירה יותר ונוחה – ללא צורך לחכות עד שהפחמים ידלקו כדי להכין סטייק.
אם אתם חובבי בשר, כמונו, כדאי שיהיה לכם משניהם.עם KALAMAZOO, לעומת זאת, נדרשות לכל היותר 20 דקות.
מסובבים את הכפתור, וכחמש דקות לאחר מכן הפחמים כבר בוערים היטב.
נשאר רק לתת לגחלים להפוך לאפורות באופן שווה ולהתחיל במלאכת הצלייה
עם משטחים מתחלפים עבור סוגי בשר שונים
עוצמה מדהימה של כ-75,000 BTU וטמפרטורה של עד 1000 מעלות
חובבי הצלייה יאהבו מאוד את הגריל הזה:
לא רק שהוא קל ונוח, העיצוב שלו מאפשר למעשה לפזר במגירה שכבה אחת בלבד של פחמים – ועדיין לקבל תוצאות מצוינות
תוכלו לצלות על גז כמו בכל גריל גז אחר, או למלא את הגריל בעצים/ פחמים.
במקום להשתמש במצית או בנוזל הצתה, תוכלו פשוט להדליק את המבערים – והפחמים יוצתו במהירות מלמטה.
הצלייה על “אש חיה” יוצרת בשר טעים יותר ומביאה עמה מידה של אותנטיות.
הצלייה על גריל גז היא כמובן מהירה יותר ונוחה – ללא צורך לחכות עד שהפחמים ידלקו כדי להכין סטייק.
אם אתם חובבי בשר, כמונו, כדאי שיהיה לכם משניהם.עם KALAMAZOO, לעומת זאת, נדרשות לכל היותר 20 דקות.
מסובבים את הכפתור, וכחמש דקות לאחר מכן הפחמים כבר בוערים היטב.
נשאר רק לתת לגחלים להפוך לאפורות באופן שווה ולהתחיל במלאכת הצלייה